Kliederkerk

 

Wat is Kliederkerk?

Kliederkerk is een vorm van kerk-zijn waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken.
Eén zondag in de maand organiseren we een gezellig uurtje (vanaf 15.00 uur tot ongeveer 16.30  uur) waarin we knutselen, spelletjes doen, koken en vooral lekker kliederen rondom een Bijbels verhaal. 
En wat is er nu leuker dan om dit met het hele gezin te doen?
Gezinnen met kinderen (ongeveer van de basisschoolleeftijd), opa's, oma's of andere begeleiders zijn weer van harte welkom om er samen een gezellig uurtje van te maken.

Wanneer:   Datums nog niet bekend.
Hoe laat:    van 15.00 uur tot ca. 16.30 uur
Waar:         De Schakel
Leiding:     Eva Duijnmaijer en Femke Immerzeel

 

 

 

Benieuwd wat we zoal doen tijdens de Kliederkerk?

Vaak hebben we een thema: Een goed gesprek, cadeaus, Storm!  Bijbelverhaal de Toren van Babel, Het Verdwaalde Schaap, De Verloren Zoon, Abraham, het verhaal van David en Goliath, om maar wat te noemen.

En dan doen we dingen als: knutselen, praten, puzzelen, kliederen, gezamenlijke lunch, nakletsen, speurtocht door het dorp, frietje eten, levensgroot boter kaas en reddingsboeien spelen, luisteren naar verhalen, iets maken, broodjes bakken bij een kampvuur, spoorzoeken, ouders geblinddoekt een geheim parcours laten afleggen met instructies van de kinderen, kleuren, bouwen, schilderen, bakken, en nog véél meer!

Zie ook wat fotoalbums.

Uitgelicht

Binnenkort

Eredienst zondag 1 oktober

1 okt 2023 - 10:00

Eredienst zondag 8 oktober

8 okt 2023 - 10:00