Volkskerstzang op 20 december

Volkskerstzang op 20 december

Het begon met een droom van pastoor Gerard Griffioen: 'Wat zou het mooi zijn als vanuit allerlei richtingen mensen naar buiten treden en we elkaar ontmoeten rondom de positieve boodschap van kerst'.

Die droom werd in 2018 werkelijkheid.
En op zondagmiddag 20 december 2020 verzamelen opnieuw mensen zich in de Ontmoetingskerk (Dorpsstraat) in Wilnis en de Janskerk (Janskerkplein) in Mijdrecht.
Om 14.00 uur gaan de deuren open en klinkt er muziek. Na het aansteken van de kaarsen worden er adventsliederen gezongen.
Om 14.30 uur gaan we naar buiten en met de muziek van Brassband Concordia voorop lopen we elkaar tegemoet in de richting van Driehuis. Onderweg wordt er gestopt en gezongen en dan arriveren we om 14.50 uur bij de Johannes de Doperkerk in Driehuis.

Daar houden we om 15 uur een volkskerstzang onder begeleiding van Concordia. Natuurlijk is het ook mogelijk om om 15 uur de volkskerstzang daar direct te bezoeken.

Om 16 uur staat daarna bij gunstig weer op het plein van Driehuis en anders in de prachtig versierde kerk warme chocomel en glühwein klaar en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Wees welkom, wandel mee, zing mee, doe mee!

 

Geplaatst door: Verloop
op za, 12/09/2020 - 14:19