Jeugdteam & activiteiten 2017-2018

Jeugdteam & activiteiten 2017-2018

Hallo allemaal!

Wij zijn Eva Duijnmaijer-Kraak, Femke Immerzeel en Jeroen Angenent! 

Binnen ons jeugdteam (JWO) houden we ons bezig met activiteiten voor jongeren van 0 tot 20 jaar. Hierbij kun je denken aan Kliederkerk, catechese de kerstwandeling, jeugddiensten en Kamp Woudenberg. Houd de website in de gaten voor informatie over deze activiteiten! Hieronder vind je een kort overzicht van de activiteiten in 2017 - 2018.
 
Kliederkerk is bestemd voor ouders en kinderen die zich in de basisschool leeftijd bevinden. Kliederkerk staat in het teken van samen (met het gezin) knutselen, spelletjes doen, koken en vooral kliederen rondom een Bijbels thema. Kliederkerk is er iedere derde zondag van de maand tussen 15.30 en 16.30 (behalve in december) t/m maart. Bekijk de pagina voor meer informatie. 
 
Het Leerhuis voor jongeren is bestemd voor jongeren vanaf de middelbare school. Dit leren (catechese) vindt plaats rond het Kookeiland van de familie Polhuijs aan de Oudhuizerweg 95. Tijdens het Kookeiland praten we niet alleen over geloofsonderwerpen die ons bezig houden, maar koken en eten we ook samen. Bekijk de pagina voor meer informatie en data. 
 
Zit jij momenteel in de 3e, 4e of 5e klas van de middelbare school? Dan is Youth Alpha iets voor jou! Tijdens 10 avonden wordt bij Youth Alpha gesproken over het christelijk geloof met op iedere avond een ander thema. Een Youth Alpha avond begint met een gezamenlijke maaltijd (vanaf 18:00), wordt vervolgd met een gesprek over geloof en sluit af met een gezellige CCC: chips, cola en chillsessie! Houd de website van de Hervormde PKN gemeente Wilnis in de gaten voor meer informatie over de tijd, plaats en startdatum van de Youth Alpha cursus.
 
Belijdeniscatechese wordt ook komend seizoen gegeven. Wil je meedoen? Neem dan persoonlijk contact op met onze predikant of stuur ons een mail via jeugd@pknontmoetingskerkwilnis.nl
 
Wij hopen je te zien bij één van onze activiteiten. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een mail naar jeugd@pknontmoetingskerkwilnis.nl of neem telefonisch contact op via 0297-267753 (Eva) of 0297-272034 (Femke).
 

Geplaatst door: Eva Kraak
op 2 May, 2018 in