Kamp Woudenberg 2019

Kamp Woudenberg 2019

Kamp Woudenberg 2019: 24 t/m 28 augustus 2019

In de laatste week van de zomervakantie is het weer zover: met ongeveer 60 kinderen en 20 begeleiders beleven wij een fantastisch kamp op kampeerboerderij "Het Boerenerf" in Woudenberg. Tijdens het kamp doen we bosspellen, zwemmen we in het Henschotermeer, gaan we op speurtocht, maken we een kampvuur en doen we nog véél meer leuke dingen rondom een thema (zoals voorbeelden van de afgelopen jaren: Ridders & Jonkvrouwen, Piraten, Striphelden of Wie is de Mol!). Inschrijven voor het kamp is mogelijk als je momenteel in groep 3 t/m 8 van de Basisschool zit. De kosten voor het kamp bedragen €65,- per deelnemer. Inschrijven kan alleen als je het hele kamp aanwezig kunt zijn.

De online voorinschrijving voor het kamp start op donderdag 9 mei 2019 om 19:00 uur via deze website. 

Ben jij ook benieuwd welke spellen wij gaan spelen, welke leiders dit jaar van de partij zijn en welke avonturen wij dit jaar gaan beleven? Schrijf de datum dan alvast in je agenda, zodat je niets hoeft te missen.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met de kampleiding via e-mail kampwoudenberg@gmail.com of telefonisch via Eva Duijnmaijer-Kraak (0297-267753). 

P.S. Kun je niet wachten tot het kamp weer begint? Wordt dan snel lid van onze (besloten) Facebook Groep (Kamp Woudenberg) en volg ons via Instagram (Kampwoudenberg)! 

Geplaatst door: Verloop
op 10 May, 2019 in