Leerhuis voor jongeren: Kookeiland

Bestaat God? En zo ja, wat betekent dat voor jou? Hoe zit het met bijbelverhalen? En waarom gaan de dingen in de kerk zoals ze gaan? 

Het leerhuis voor jongeren is er voor jongeren die graag iets willen leren over de bijbel, willen weten waarom we in de kerk doen wat we doen, en willen praten over de zin en betekenis van geloven. 

Komend seizoen krijg je de kans om met deze en andere vragen aan de slag te gaan bij het Kookeiland. We koken en eten samen en praten ondertussen over wat ons bezighoudt en wat geloof daarin kan betekenen. 

Wie is 'we'? Jongeren uit Wilnis en omgeving tussen de 16 en 20 jaar die op één of andere manier iets met geloof of de kerk hebben. Het Kookeiland wordt begeleid door dominee Piet Ravensbergen.

 

 

Heb je zin om mee te doen? Van harte welkom! 
We mogen gebruik maken van de gastvrijheid van de familie Polhuijs (Oudhuijzerweg 95). Heb je nog vragen, mail ons via jeugd@pknontmoetingskerkwilnis.nl

Wegens het corona virus zijn de ontmoetingen rondom het kookeiland opgeschort, maar zodra er datums bekend zijn worden die hier vermeld.

Uitgelicht

Binnenkort

Eredienst zondag 10 juli

10 jul 2022 - 10:00

Ouderenmiddagen 2022/2023

8 sep 2022 - 14:30

Najaarsmarkt

10 sep 2022 - 10:00